Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Roxette взривиха София

БНР Новини
Снимка: БГНЕС

С невероятна атмосфера, много качествен рок и разтърсващо шоу ще бъде запомнен концертът на шведското дуо Roxette в София.

Мари Фредриксон и Пер Гесле подариха на своите почитатели два незабравими часа с настроение и емоции, а в замяна бяха посрещнати от многохилядна публика, която и за миг не спря да пее със своите любимци.

Вокалистката беше избрала бял тоалет за сцената и през цялото време седеше много грациозно, докато музикантите около нея контрастираха в черно и не спираха да подскачат със завладяващата енергия на рока.

Още в самото начало на вечерта "Арена Армеец" се превърна в море от танцуващи хора. Музиката се редуваше с овации и дори малките технически проблеми вместо да отегчат феновете от няколко различни поколения, ги караха да аплодират още по-силно Roxette.

След подгряващите парчета на младежите от "Революция Z", публиката чу хитовете "Dangerous", "Listen to your heart", "It must have been love", "The look" "Fading like a flower", а голямата изненада дойде с изпълнение на "Моя страна, моя България" на електрическа китара.

София беше една от спирките в новото турне на Roxette. Очаква се то да приключи по времето, когато формацията ще празнува 30-ата си годишнина.

Информацията е на БГНЕС.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна