Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Нефтохимик" и "Витоша" в първи бараж на Първа лига

Снимка: БФС

Отборите на "Нефтохимик" и "Витоша" Бистрица ще играят днес в Стара Загора бараж за оставане в Първа професионална футболна лига. Срещата ще се играе днес от 20:00 часа на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора. Срещата ще следим пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио. Победителят от този мач ще играе в Първа лига през следващата година.
До този двубой се стигна, след като "Нефтохимик" загуби от "Славия" финалния плейаут за оставане в Първа лига, а "Витоша" завърши на трето място във Втора лига.
Ако мачът бараж не бъде решен в редовните 90 минути, ще се изиграят две продължения от по 15 минути, а и ако тогава няма победител срещата ще се реши с дузпи.

Утре и в неделя са другите два баража. В Пловдив утре от 18.30 часа съперници за място в Първа лига ще бъдат отборите на "Монтана" и "Септември". В неделя на стадион "Георги Аспарухов" в София от 20.00 часа ще играят съставите на "Левски" и "Верея" за последното място, даващо право на участие в турнира "Лига Европа". Мачовете в Пловдив и София също ще следим пряко по "Хоризонт".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна