Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Откриха фена на Арсенал, ударил Деле Али с бутилка

За този жест (2:0) Деле Али беше ударен с бутилка.
Снимка: БТА

Фенът на Арсенал, който уцели халфа на Тотнъм Деле Али с бутилка по глава по време на вчерашното дерби между двата тима, е бил идентифициран, съобщиха днес "артилеристите". "Шпорите" победиха големия си съперник с 2:0 на "Емирейтс" в четвъртфинал за Купата на Лигата, като едното от попаденията бе дело именно на Али. 

В края на двубоя английският национал бе уцелен по главата с пластмасова бутилка край тъчлинията, след което той самият отговори на трибуните, показвайки с ръце резултата от мача.

Днес стана ясно, че най-вероятно Арсенал и Али няма да бъдат наказани от Футболната асоциация за инцидента, но разследването на "артилеристите" вече е дало резултат.

"Този инцидент е срамен за клуба и хора с такова поведение нямат място на нашия стадион", заявиха от Арсенал. Записите на охранителните камери са успели да уловят извършителя, който е напуснал стадиона след действията си. "Сътрудничим си с полицията и разследването продължава, за да бъде задържан виновникът", допълниха от лондонския клуб. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна