Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стоянович остава при "сините" поне до края на сезона

Славиша Стоянович иска футболисти на три поста.
Снимка: БГНЕС


Славиша Стоянович ще остане в Левски поне до лятото, гарантира треньорът на "сините" на първата си пресконференция за годината. 

"Ако бъде всичко окей, ще бъда тук до юни, каквато ни е договорката. Не две години, а 1+1. Уговорено е през лятото клубът да каже не или аз да го направя. Искам да покажем повече от есента, защото не я завършихме така, както искахме. Сега ни предстои подготовка и трябва да направим промени. Искам Левски да показва самочувствие, агресия и комбинативност. Но не за някакъв период, а за 90 минути", заяви старши треньорът.

"В професионалния футбол трябва да живееш в реалността. Исках нови играчи, но за първата тренировка не бе възможно да ги вземем. Надявам се новите попълнения да бъдат тук скоро, защото имаме сериозен дефицит на позицията централен защитник. Ако може, трябва да намерим и халф. Трябва ни и качествен нападател, защото има интерес към Станислав Костов. Като пристигнем в Кипър, ще разберем къде още трябва да бъдем подсилени. Ключът обаче е във финансите. Трябва да се освободи място, за да взимаме нови", добави Славиша Стоянович.

Отборът на Левски заминава на 10 януари за Кипър, където ще изиграе шест контроли.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна