Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бербатов смята, че Солскяр ще остане за постоянно в Манчестър Юнайтед

Димитър Бербатов
Снимка: Сиела

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов е убеден, че Маурисио Почетино няма да получи предложение от "червените дяволи", ако Оле Гунар Солскяр продължава да се справя толкова добре с работата си.

Норвежецът спечели стартовите си шест мача начело на Юнайтед, като в последния от тях надигра именно Тотнъм на Почетино с 1:0. Тогава благоевградчанинът беше на трибуните на "Уембли".

Според Бербатов, досега Солскяр прави достатъчно, за да получи тази работа за постоянно и затова Почетино няма да дочака предложение от "Олд Трафорд".

"Ако Солскяр продължава в същия дух, не мисля, че те ще предложат поста на Почетино. Ако все пак това се случи, ще прилича на ситуация с футболисти. Знаете, когато към теб се обръща голям клуб... Лично аз бих предпочел Маурисио да остане в Тотнъм, а Солскяр да продължи да тренира Юнайтед. Досега Солскяр прави достатъчно, за да получи работата. Сезонът все пак е дълъг и трябва да се изчака. Аз не съм треньор и не мога да си позволя да обсъждам други наставници, но изпитах удоволствие от това, което видях в тези шест мача. Наслаждавам се на това, което гледам на терена и мисля, че вие сами ще видите какво се е променило", заяви Бербатов, цитиран от talkSPORT.

В момента 37-годишният нападател поддържа форма на лагер с отбора на Берое в Белек, Турция.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени