Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА-София пристигна в Подгорица с куп легенди и контузения Бодуров

Бодуров на летището в Подгорица.
Снимка: ПФК ЦСКА-София

Отборът на ЦСКА-София пристигна в черногорската столица Подгорица за утрешната среща реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Червените" гостуват във вторник от 21:30 часа българско време на местния Титоград, след като спечелиха с 4:0 в първия мач в София през миналата седмица. 

С отбора, който е воден от едни от най-големите легенди на клуба Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков, Георги Велинов и Пламен Марков, пътува и капитанът Николай Бодуров, който пропусна двубоя на "Българска армия" миналия вторник заради травма, съобщава БТА.

"Отиваме на реванша. От първия мач имаме добър резултат. Но всеки един мач е различен и трябва да бъдем много внимателни като отношение, от една страна сериозно, от една страна точно. В първите мачове се видя, че футболистите на терена без да искат сами правят грешки и тогава се създава предимство за противника. Затова трябва да бъдем много внимателни и точни като можещи футболисти, защитаващи името на ЦСКА. Сигурен съм, че треньорите ще направят анализа, както на миналия мач. Пожелавам успех на момчетата", коментира Димитър Пенев. 

Тази вечер от 20:00 часа българско време е пресконференцията на старши треньора Добромир Митов, а 15 минути по-късно футболистите ще излязат за официалната си тренировката преди срещата.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна