Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Капитанът Великов остава в Левски Лукойл

Асен Великов остава в Левски Лукойл, както и Тити Папазов.
Снимка: Фейсбук страница на Левски Лукойл

Капитанът на баскетболния Левски Лукойл Асен Великов остава в отбора и през следващия сезон. „Има воини, с които влизаме във всяка битка със затворени очи. Защото нищо и никой не може да замени смелостта на сърцето! Асен Великов ще продължи и занапред да ни води в тежките изпитания по пътя към върха", написаха от лагера на Левски в официалната си страница във Фейсбук.

„Изключително сме щастливи да обявим, че капитанът подписа нов договор с Левски Лукойл, а с него в челото на нашите редици, няма крепост, която да остане непревзета! Асен Великов е едно от най-верните "сини" сърца, доказал своята доблест, лоялност и достойнство през годините. Той винаги е бил пример за подражание, човек с чест и символ на професионализъм, етика и отдаденост. Благодарим му за стореното за нашия отбор дотук и за здравото рамо, на което спокойно ще продължим да се облягаме и занапред", добавят още от Левски. 

33-годишният плеймейкър взе участие в 54 мача през миналия сезон, като в тях постигна по 3,1 точки, 1,6 борби и 2 асистенции средно на мач.

В кариерата си Великов е играл още за отборите на Черно море, Лукойл Академик и Рилски спортист.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна