Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Евандро сигурен, че ЦСКА-София ще отстрани Заря

Евандро
Снимка: БГНЕС


Голмайсторът на ЦСКА-София Евандро е уверен, че отборът излиза от кризата и постепенно ще показва по-добри игри.

Бразилецът, който има 5 гола от началото на сезона, вярва, че "червените" имат сили да отстранят украинския Заря и да се класират за плейофния кръг в Лига Европа.
 
"Готови сме за мачовете със Заря и след това за Лудогорец. Трябва да сме много концентрирани за мача с украинците, а след това ще мислим за Лудогорец. Трудно се играе през 3-4 дни, но имаме силен отбор, който точно в тези моменти трябва да покаже силата си. Трябва да се възстановим добре, за да може да играем на 100 процента", коментира нападателят.

"Във футбола е нормално да има спадове и възходи. Постепенно излизаме от кризата. Трябва да вярваме, че може да победим който и да е отбор по света. В днешно време футболът е доста изравнен.

Сега играя повече и започвам да показвам какво мога. Имам повече игрови минути и това ми помага да вляза в ритъм. Адаптирам се към всяка схема на игра. За мен важното е да съм на терена и да играя", призна Евандро след награждаването в "Пресклуб България" за футболист на третия кръг на Първа лига.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна