Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Героят от Истанбул Адриан контузен от фен

Адриан спаси дузпата на Ейбрахам, но не успя да се спаси от настъпването на фена.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вратарят на Ливърпул Адриан вероятно ще пропусне утрешната среща от Висшата лига срещу Саутхемптън, съобщи мениджърът на „червените“ Юрген Клоп, цитиран от Би Би Си.

Според германеца героят от финала за Суперкупата е бил контузен от фен, който е нахлул на терена в Истанбул, за да прегърне стража на мърсисайдци след спасената от него дузпа срещу Челси.

"В радостта си запалянкото е настъпил лошо Адриан и сега той ще трябва да почива няколко дни. Ако той не се възстанови до утре, на вратата на Ливърпул ще застане Анди Лонерган", каза Клоп.

Ветеранът бе привлечен в клуба само преди дни, след като стана ясно, че бразилецът Алисон Бекер ще отсъства няколко седмици заради контузията, която получи в двубоя с Норич от първия кръг на Висшата лига.

Освен на вратата, Клоп има да разрешава и проблеми в средата на терена. Аут за гостуването на Саутхямптън е плеймейкърът Наби Кейта, който все още не е възстановен от контузията си. Алекс Окслейд-Чембърлейн, който игра през първото полувреме срещу Челси, още не е в оптимална форма и вероятно ще остане на пейката срещу "светците".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна