Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Иванов: Левски задължава, но е рано да мислим за титла

Станислав Иванов с наградата.
Снимка: БГНЕС

Левски задължава, но е твърдо рано да се мисли за титла, заяви нападателят на отбора Станислав Иванов, който спечели наградата за играч на десетия кръг в българското футболно първенство.

"Имам усет за гола, работя много, трудя се и опитвам да бележа. Индивидуалните награди обаче нямат голямо значение за мен, въпреки че са приятни. По-важен е отборът", заяви 20-годишният играч при награждаването в Пресклуб "България".

"Определено се чувствам по-уверен, защото играя по-често. Чувствам се все по-добре и по-добре с всеки изминал мач. За мен Левски е най-великият клуб, без значение кога е създаден. Гледам да съм концентриран върху моята работа и да я върша, а странични неща не ме интересуват. Млад съм и трябва да работя върху всеки компонент, за да мога да го развия възможно най-много. По-опитните футболисти ми помагат за това, но се разбирам и с всички останали", разказа нападателят на "сините".

"Левски задължава, но не можем да мислим от сега за края на сезона и къде ще завършим. Можем да мислим само за следващия мач. Иначе щом си в Левски, трябва да имаш самочувствие", заяви още Иванов.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна