Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Солскяр се надява трима основни играчи да са готови за мача с Борнемут

Рашфорд (вляво) е с болки след победата над Челси.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр се надява Маркъс Рашфорд, Хари Магуайър и Виктор Линдельоф да получат разрешение за игра срещу Борнемут в утрешния гостуване в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. 

Норвежецът разкри на пресконференцията днес, че тримата имат леки болежки от мача с Челси през седмицата за Купата на Лигата (2:1), но очаква лекарският щаб да потвърди участието им в сблъсъка на стадион „Дийн Корт".

„Все още е рано. Надявам се да са на линия за мача утре. Вчера и днес те се лекуват и ми се иска да са готови", каза Солскяр.

За пътуването до Дорсет няма да се разчита на Аксел Туанзебе, Неманя Матич и Люк Шоу, които още не са готови за игра. Пол Погба и Ерик Баи също са извън сметките. „Червените дяволи" са в търсене на четвърта последователна победа като гост във всички турнири. 

Мениджърът на Борнемут Еди Хау се надява воденият от него тим да прекъсне головата си суша срещу Манчестър Юнайтед . „Черешките" са в серия от три последователни мача без отбелязан гол, а серията им през октомври включва загуба и две нулеви равенства. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени