Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Солскяр спокоен за работата си в Манчестър Юнайтед

Оле Гунар Солскяр няма да може да разчита отново на Пол Погба.
Снимка: БТА

Оле Гунар Солскяр е сигурен, че всеки един треньор желае неговия мениджърски пост в Манчестър Юнайтед, но не се чувства застрашен от уволнение след раздялата между Маурисио Почетино и Тотнъм.

"Това не ме притеснява изобщо. Имам най-добрата работа на света. Колеги с работа или без такава, със сигурност биха желали поста в Юнайтед. Няма значение от обстановката. Трябва да бъда концентриран върху задълженията ми и да направя всичко, което мога. Поддържам връзка с ръководството и се опитваме да придвижим клуба напред. Това, че други отбори сменят мениджърите си, не променя ситуацията при нас", заяви норвежецът пред медиите

Жозе Моуриньо наследи Почетино в Тотнъм. Британските медии спрягаха аржентинеца за нов мениджър на Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" ще бъдат без контузените Пол Погба и Скот Мактомини за неделното гостуване от Висшата лига срещу Шефилд Юнайтед.

"Скот ще бъде извън игра за известно време. Той не тренира с нас. Надявам се да го видим в игра срещу Тотнъм или Манчестър Сити през декември. Погба трябва да премине още един тест. Не е напълно излекуван и няма прогнози за възстановяването му", обясни Солскер.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!