Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Интер пристигна без двама основни футболисти

| обновено на 19.02.20 в 17:31
Марсело Брозович получи почивка за мача в Разград.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Двама от основните футболисти на Интер този сезон - нападателят Марсело Брозович и защитникът Милан Шкриняр, получиха почивка и няма да играят в първия мач от 1/16-финалите в турнира Лига Европа срещу Лудогорец.

"Нерадзурите" пристигнаха с полет от Милано във Варна днес за мача, който ще се играе утре от 19.55 часа на "Хювефарма Арена" в Разград и ще бъде предаван по БНР. Около стотина запалянковци посрещнаха "нерадзурите" на летището с надеждата да получат автографи и да се снимат от някои от големите звезди на италианския гранд.

Брозович и Шкриняр са сред футболистите с най-много игрови минути за Интер от началото на сезона и старши треньорът Антонио Конте е решил да им даде почивка преди серията от тежки мачове в следващите седмици.

На тяхно място Конте попълни групата с юношите от школата (до 19 години) Лоренцо Пирола и Едоардо Вергани.
Извън състава на Интер за гостуването в Разград са и контузените Самир Ханданович, Стефано Сенси, Роберто Галярдини, Себастиано Еспозито и Квадво Асамоа.

Избраниците на Конте за мача с Лудогорец тренираха днес преди обед на клубната база и се отправиха към България.

"Нерадзурите" няма да имат официална тренировка в Разград, а Антонио Конте ще даде пресконференция тази вечер от 19 часа.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна