Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антонио Конте: Важното е да продължим на осминафинал

Антонио Конте
Снимка: БТА

Най-важното е да продължим към осминафиналите, това е основната ни цел, заяви наставникът на Интер Антонио Конте в навечерието на реванша с Лудогорец в Милано от Лига Европа.

„Нерадзурите" спечелиха с 2:0 в Разград и почти сигурно се класираха напред, но Конте предупреди своите да не се отпускат.

"Преди всичко е важно да продължим напред. Най-важното е да се класираме за 1/8-финалите в Лига Европа. Всеки един мач започва от 0:0 и утре трябва да се представим добре, за да победим. В тези мачове можем да разберем в какво състояние са футболистите. Както Алексис Санчес, така и Кристиан Ериксен влизат все повече в механизмите на нашата игра. Трябва да видим в какво физическо състояние са”, каза италианецът пред „Скай Спортс".

„Да играеш пред празни трибуни не е никак хубаво. Спектакълът е необходим. Футболът има нужда от атмосфера и публика. Въпреки това разбираме решението на медиците. Пожелавам си всичко да се оправи възможно най-бързо”, допълни Конте относно епидемията от коронавирус, която удари Апенините. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени