Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хубчев: Само с дух не става

Петър Хубчев нямаше поводи за радост от мача Левски - Славия
Снимка: sportal.bg

"Само с дух и желание не става". Това заяви старши треньорът на Левски Петър Хубчев след загубата с 1:2 от тима на Славия в среща от 23-ия кръг на първа професионална футболна лига.

 "Бяхме много далеч от единоборствата и направихме много технически грешки. Като че ли имаме желание, но другите неща ни куцат. Само с дух не става. Не сме подобрили много неща от Черно море, желание имаме, но другите неща ни куцат много. Промените са продиктувани от наказания. Нормално е Славия да бъде плътно в своята има за контраатака при това развитие на нещата. Иначе промените в състава са продиктувани от наказанията и заради липсата на трима думи в защитата. Виждаше се, че бяхме несигурни отзад. Не се получи начинът ни на противодействие срещу противника. При така построен противник е нормално да оставяме много пространства, нормално да се получава. Като цяло ще бъде смешно и некоректно, ако кажем, че нещо хубаво се е случило днес на Герена", каза Петър Хубчев.

Попитан как ще изглежда Левски през следващата седмица за Купата на страната срещу Лудогорец, имайки предвид и новите наказания, които се очакват, Хубчев отговори:

"Отношението към професията трябва да е на абсолютно професионално ниво. Това беше първото нещо, което влязох сега да кажа на отбора в съблекалнята. В такива ситуации, в който не вървят нещата е недопустимо да получаваме картони и да губим още хора за следващите мачове. Ние трябва да сме готови за 90 минути срещу Лудогорец", каза Хубчев. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна