Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милош Крушчич нямал ултиматум от ръководството на ЦСКА София

Милош Крушчич не се притеснява за поста си.
Снимка: cska.bg

Нямам ултиматум от ръководството. Това заяви старши треньорът на ЦСКА София Милош Крушчич на днешната си пресконференция преди четвъртфинала за Купата на България срещу Ботев (Враца) във вторник от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

„Не спах добре - много време анализирахме как играхме срещу Царско село и какво трябва да подобрим в играта си. Нямаме много време за работа, защото играем през три дни - вчера беше възстановяване, днес ще има една тренировка в тактически план. Аз имам всеки ден разговори с ръководството, не толкова с Гриша Ганчев. Имахме обичайни разговори, търсим решения, но нямаме ултиматум от ръководството, аз не чувствам такова напрежение от някого“, започна той.

Сръбският специалист коментира и предстоящия двубой за купата. „Утре ще играем в специфичен турнир, различен от първенството. В един мач нямаш право на грешки, всички отбори имат възможности да те преодолеят, тук няма калкулации, всички играят за победа. Ботев (Враца) е с променен състав, сега взеха чуждестранни футболисти, с друга схема играят, имат много високи играчи - анализирали сме ги добре, сериозно ще подходим, знаем и добрите, и слабите им страни. Вкараха три гола на Арда от статични положения, те ще търсят своя шанс - играят с трима атакуващи футболисти, естествено ще търсим нашата игра и класиране за полуфиналите“, продължи Крушчич.

Той отново сподели, че не е притеснен за поста си. „Това бе първо поражение от октомври насам, имахме серия без допуснат гол, няколко месеца, съкратихме дистанцията до тези, които са пред нас в класирането. Да, нямаме оправдание за загубата от Царско село, ние сме си виновни за това поражение, но мисля, че ръководството вижда кой как работи, всички могат да загубят, това е футболът – Ливърпул загуби онзи ден от Уотфорд с 0:3. Загубите ми дават още повече мотивация да работя, има хора, които ще преценят дали ще решат дали да остана, но какво да правим, чака ни важен мач утре и трябва да се реваншираме срещу Ботев. Моя работа е да вдигна играчите на крака от психологическа гледна точка“, завърши сръбският специалист.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна