Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Крушчич: Имаме наказани и контузени, но тези, които са в отбора, ще се справят

Милош Крушчич
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА София има много кадрови проблеми, но старши треньорът Милош Крушчич очаква и заместниците на контузените и наказаните да се справят. Капитанът Петър Занев е наказан, а Рубен Пинто, Едвин Джеси, Раул Албентоса и Тиаго Родригес страдат от различни контузии.

"За нас беше много важно да спечелим предния мач и да стигнем до полуфиналите на турнира за купата, но утре ни чака още един много важен двубой. Той е трети в рамките на седем дни. Въпреки изхабената енергия, чисто психологически сме добре и сме там, където искаме да бъдем", започна Крушчич.

"Берое е съперник, който в последните си три мача има само победи. Намират се в добра форма и статистиката показва това. Ще бъде интересен мач, въпреки че имаме някои кадрови проблеми, които малко ни притесняват. Имаме наказани и контузени, но тези, които са в отбора, ще се справят.
"Нямаме проблеми с физическата подготовка и това бе видно през второто полувреме срещу Ботев Враца и Левски. Дори играехме по-добре, с повече енергия, с повече физика. Тактически също изглеждахме по-добре от първите полувремена и пресирахме. Натискахме точно така, както искахме. С физическата подготовка нямаме проблем, а с контузени и наказани. Занев няма право да играе утре, Рубен Пинто е контузен и трудно ще играе, а за Джеси ще видим днес на тренировката как се чувства. Вчера почивахме заради многото мачове, а днес ще видим какво е положението. На Раул (Албентоса) и Тиаго (Родригес) също не може да се разчита, но аз вярвам на останалите играчи, че ще се справят. Вярвам в моя отбор", заяви още сръбският специалист.

Двубоят ЦСКА София - Берое е в събота от 17:30 часа на стадион "Българска армия". Главен съдия ще бъде Ивайло Стоянов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна