Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Капитанът на Локомотив (Пд) иска Ботев на финал

Димитър Илиев
Снимка: Георги Димитров

"Желанието ми е да играем отново финал с Ботев за купата и отново да ги победим, но преди това трябва да отстраним Левски". Това заяви капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев в интервю за "Хоризонт" след жребия за купата на България по футбол.

Както е известно, на полуфиналите ще играят Ботев (Пловдив) срещу ЦСКА София и Локомотив (Пловдив) срещу Левски. Срещите ще се проведат на 7-9 април, а реваншите на 21-23 април.

“Мисля, че се получиха интересни двойки. Много хора в Пловдив искаха да се срещнем с Ботев, но мисля, че шансовете са много изравнени тази година. Има доста време до пъривте мачове. Дано дотогава нещата с този вирус отшумя и се играят пред публика, защото мачовете са за хората. Мисля, че за първи път от доста време стигнаха до това ниво отборите с най-много публика. Аз също се надявах да играем с Ботев, защото смятам, че те в момента са по-назад от Левски и ЦСКА като качество, но в дербито това няма значение. Дано се повтори финалът от миналата година, когато играхме с Ботев”, каза Димитър Илиев. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна