Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хари Кейн стана спонсор на първия си клуб

Хари Кейн с новата фланелка на Лейтън Ориент
Снимка: Leyton Orient FC

Звездата на Тотнъм и националния отбор на Англия Хари Кейн ще бъде спонсор на екипа на първия си клуб Лейтън Ориент за следващия сезон и в същото време ще дари още допълнителни средства за три благородни каузи. Лондонският Лейтън Ориент в момента се състезава в Лига 2 или четвъртото ниво на футбола в страната.

Кейн, който е на 26 години и е капитан на английския национален отбор, направи дебют с екипа на Лейтън Ориент през 2011 година. Фланелките на тима ще бъдат като послание към работещите на първа линия по време на пандемията от коронавирус.
Също така на фланелките на тима ще намерят място логата и символите на благотворителните организации за психично здраве Mind и детския хоспис Haven House.

"За нас е невероятно удоволствие да обявим, че Хари Кейн взе мястото на нашия основен спонсор на екипа за сезон 2020/2021. Получихме разрешението на ФА и Футболната лига. На първо място се радваме, че ще имаме малък принос в подкрепата си за децата в нужда и това ни прави особено горди", се казва в съобщението на Лейтън Ориент.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна