Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Игало остава в Манчестър Юнайтед до края на годината

Одион Игало
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нигерийският нападател Одион Игало остава в състава на Манчестър Юнайтед до 31 януари 2021 година, обявиха 20-кратните шампиони на Англия на официалния си сайт.

Игало бе привлечен през януари тази година под наем от китайския Шанхай Шенхуа с договор до края на май месец. От днес влиза в сила ново споразумение за наем между двата отбора, което ще позволи на нигериеца да играе на "Олд Трафорд" през цялата календарна година.

Преди сезонът в Европа да бъде спрян в средата на март месец заради пандемията от коронавирус, 30-годишният Игало записа осем мача с екипа на Манчестър Юнайтед, в които вкара четири гола и направи една асистенция.

"От Шанхай Шенхуа се отнесоха чудесно към нас и позволиха на Одион да продължи да играе за клуба на мечтите си. За него това е сбъднат сън и се надявам, че той ще успее да го завърши по най-добрия начин, помагайки ни да спечелим трофей", каза мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр.

Сезонът във Висшата лига на Англия се възобновява на 17 юни, а "червените дяволи" се борят за трофеите в турнирите за Купата на Англия и в Лига Европа, както и за място в топ 4 на Висшата лига.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна