Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обявиха съдийските назначения за последния кръг на Първа лига

Драгомир Драганов ще ръководи Левски - Локомотив (Пд).
Снимка: БТА

Съдийската комисия към БФС обяви съдийските наряди за последните мачове от първата шестица на Първа лига, както и заключителните двубои от втората осмица на първенството.

Срещата между Левски и Локомотив (Пловдив) от 31-ия кръг в неделя от 21:00 часа е поверена на Драгомир Драганов с асистенти Мартин Димитров и Димо Вълчев.

Мачът ЦСКА София - Берое, който ще се играе по същото време, е даден на Георги Давидов с помощници Илиян Капарашев и Борислав Колев. Двубоят Славия - Лудогорец (също неделя от 21:00 часа) ще бъде ръководен от Валентин Железов, а край двете странични линии ще бъдат Мирослав Желев и Йордан Петров.

Решаващият сблъсък между Черно море и Ботев (Пловдив) в събота от 20:00 часа, който ще определи кой от двата отбора ще играе бараж за участие в Лига Европа, е поверен на Николай Колев с асистенти Георги Дойнов и Димитър Русев, а мачът Дунав - Царско село (понеделник от 18:15), след който ще стане ясно кои отбори ще играят бараж за оцеляване и кой ще си осигури оставане в елита, ще се ръководи Никола Попов с помощници Георги Тодоров и Дениз Соколов. 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени