Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Юрген Клоп: Можем да подобрим още играта си

Клоп ликува с трофея.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп подчерта важността на победата над Челси (5:3) в мач 37-ия кръг на Висшата лига с оглед на церемонията по награждаването, насрочена след мача. Той добави още, че иска да спечели и последната среща за сезона.

"Как се чувстваш да получиш този трофей? Абсолютно необичайно е ... ние не сравняваме, защото не сме го спечелили преди. Можеше да е по-добре, но можеше да е и по-лошо, ако не бяхме победили Челси... тези момчета са специални. Много съм горд, че играхме открит футбол и, разбира се, отбелязахме добри голове. Невероятни голове, супер футбол, който ни позволява да се наслаждаваме на останалата част от нощта", започна германецът.

"Разбира се, имаме място и потенциал за подобрение и ще работим върху това. Но очевидно не сега. Имаме парти, след което трябва да се възстановим и да пътуваме за мача с Нюкасъл. Имаме 96 точки и би било много добре, ако успеем да вземем 99. Ще бъде трудно, но кой се интересува и срещу Челси беше много трудно. Те са толкова добър отбор, но моите хора така или иначе го направиха", заяви Юрген Клоп.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени