Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Солскяр: Отиваме в Лестър, за да спечелим

Оле Гунар Солскяр
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Манчестър Юнайтед има натоварен график в последно време, но ще бъде 100% свеж за мача във Висшата лига с Лестър, тъй като трябва да осигури място в Шампионската лига, заяви мениджърът Оле Гунар Солскяр.

Юнайтед загуби с 3:1 от Челси в полуфиналите на ФА Къп миналата неделя и изглеждаше уморен в домакинството срещу Уест Хям (1:1), който бе четвърти мач за девет дни за състава.

"През последните две седмици нямаме много време за възстановяване, но това е така, защото играхме и за ФА Къп. Така е, но вече имаме три дни ... допълнителният ден преди неделя ще ни направи 100% свежи. Дадохме си страхотна възможност. Искахме да се възползваме и да влезем в Шампионската лига, като победим Лестър. Сега ще е добре за нас и равенството, но ще отидем там, за да спечелим. Ще се подготвяме както винаги с мисълта да отидем в Лестър и да спечелим мача", заяви Оле Гунар Солскяр пред "Sky Sports".

Манчестър Юнайтед е трети с 63 точки, като води пред Челси само с по-добра голова разлика - 64-36 срещу 67-54. Лестър е пети с 62 точки.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна