Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Модни съвети за есен 2020. Как да комбинираме обувките на сезона с яке или палто

Ботите, ботушите до коляното и ботите с платформа са част от големите трендове за есента и зимата. Промяната в сезона се усеща още по-осезаемо, когато вече се налага да ги съчетаем с яке – незаменимата връхна дреха, която винаги се завръща на мода.

По-студеното време винаги ни отвежда до мисълта за топли и комфортни дрехи. Дизайнерите ни готвят добри новини! Тази есен може да си спестим скучните дрехи, които само отнемат от темперамента ни. Палтата в различна кройка и цвят вдъхват живот на сезона. Обувките също ни печелят в различни форми и материи, изборът е пред нас, трябва само да усетим кой модел отговаря на вкуса ни.

А как ги комбинираме? Да видим какво ни подсказват стилистите.

Класическо яке

Актуалната колекция мъжки якета включва дизайни в много цветове, но приоритет остават топлината и комфортът. Сред тренди нюансите за есента се открояват керемиденочервеното, жълтото, кафявото с нотки на коняк, както и червеното в традиционния си вид. Заложете на класическо мъжко яке и само добавете чифт велурени боти за по-ежедневна визия. Изберете боти от нормална кожа за по-елегантен силует, който ще обере всички погледи.

Пухкави вълнени палта

За дамите, които предпочитат малко по-нестандартния стил встрани от класиката, пухкавите палта от вълна определено ще бъдат фаворит. Кафявото с нотки канела ще ви настрои на вълна топъл шоколад и уют в хладните вечери. Прибавете към аутфита широки палацо панталони и боти на платформа и получавате завършена бохо картина. Ботите от еко велур също са опция! За повече вдъхновение виж тези зимни дамски боти. Ще откриете огромно многообразие от модели и оферти.

Бели връхни дрехи

Бялата връхна дреха позволява повече игра с цветовете при ботите и ботите от еко кожа с екзотичен принт. Контрастът напълно променя всеки аутфит. Прoтивопоставянето на различни материи също може да постигне този ефект. Като пример – можем да комбинираме боти от лак с бяло рошаво палто от изкуствена кожа с косъм за по-градска и небрежна визия.

Обемни палта

Обемните oversized палта също се изстрелват към върха на трендовете за сезона. Вписват се отлично в ежедневието, но са леко предизвикателни, когато искаме да постигнем малко по-елегантни и софистицирани комбинации.

Късо палто

Именно за по-елегантна визия дизайнерите препоръчват късите палта. Те позволяват съчетания с пола до коляното и фин ток или алтернативата – панталон по тялото и ботуши до коляното. Друга опция остават широките свободни панталони в комбинация с велурени боти.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна