Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жозе Моуриньо: Локомотив е по-подготвен от нас

Жозе Моуриньо оставя осем футболисти в Англия.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде виртуална пресконференция от Лондон преди утрешния двубой от Лига Европа в Пловдив срещу Локомотив.

"Мисля че настроението в Тотнъм е такова, каквото е в Локомотив след загубата от Лудогорец. Смятам че Тотнъм и Локомотив нямаха късмет в жребия. Можеше да имаме много по-лесен съперник от Локомотив. Имаше много по-лесни отбори от Тотнъм за Локомотив. И двата тима не сме в лесна позиция. Всичко трябва да се реши в един мач. Очаква ни много тежък мач. Ще подходим с уважение", заяви португалският специалист.

"Отиваме с желанието да продължим. Вярвам, че Лига Европа е добра възможност за нас. Футболист на Локомотив, от когото съм впечатлен? Бих казал, че съм впечатлен от отбора, а не от индивидуалности. Смятам, че Локомотив е по-подготвен от нас. Отборът вече изигра няколко мача. Осем футболисти ще останат в Англия. За 
Хари Кейн ще кажа, че ще играе утре", допълни Моуриньо.

"Гарет Бейл е играч на Реал и не искам да говоря за други клубове. Не е моя работа да комуникирам с агентите и не искам да коментирам. Няма какво да кажа за нещо, което е хипотетична възможност", заяви Специалния за информациите за завръщане на уелсеца в Тотнъм..
"Исках да привлека Бейл още докато бях треньор на Реал. Това не бе възможно по времето, по което аз бях там, но президентът (Флорентино Перес) последва моите инстинкти и моите знания и след напускането ми успя да привлече Гарет в клуба", обясни португалският специлист.

През настоящото лято Тотнъм се въздържа от сериозни харчове, а в отбора пристигнаха опитните Джо Харт и Мат Дохърти.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени