Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Балъков: В дербито с Левски никога не е имало фаворит

Красимир Балъков
Снимка: БГНЕС


В дербито с Левски никога не е имало фаворит и шансовете са 50 на 50, заяви главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков на пресконференция преди мача. Той добави, че все пак очаква неговият отбор да бъде по-сработен заради продължаващата селекция при "сините". Срещата от шестия кръг на Първа лига е в събота, от 21 часа.


"Този мач винаги е бил по-различен, защото това е ЦСКА срещу Левски. Това е вечно дерби и го очакваме с голям интерес, както и феновете. За ЦСКА никога не е имало значение дали си гост, или домакин. Левски взимат качествени български играчи и е нормално да не са сработени така, както ние би трябвало да бъдем сработени", каза главният мениджър на отбора.

"В това дерби обаче никога не е имало фаворит, независимо от моментното състояние на двата отбора. Винаги е било 50 на 50. Няма фаворит и сигурно и Левски ще кажат, че искат да победят. Ние също искаме да победим и ще видим след мача кой е бил фаворит".

Запитан какви са очакванията му за мача, капитанът на "червените" Андон Гущеров каза: "Очаквам добър мач, дай Боже и да се поздравим с успех, в което не се съмнявам. Левски е леко разклатен в момента и мисля, че можем да ги изненадаме".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна