Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кондиционният треньор на ЦСКА София: Идването на Акрапович ще повлияе добре на отбора

Кирил Динчев
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА София свикна с мачовете през три дни и в клуба се надяват властите да не спират първенството заради пандемията, заяви кондиционният треньор на "червените" Кирил Динчев.

"Футболистите свикнаха да играят мачове през три дни и този цикъл сряда-събота ни допада. Искахме да изиграем мача с Левски, но за съжаление той беше отложен", каза Кирил Динчев, който прие наградата от името на ЦСКА София за Отбор на месец октомври.

Динчев вярва, че треньорската смяна и назначаването на Бруно Акрапович ще мотивира допълнително футболистите.

"В началото всяка треньорска смяна влияе положително върху играчите, защото те искат да се докажат и това ги мотивира. Акрапович има капацитета да задържи тази мотивация за по-дълго време и затова мисля, че е добър ход назначаването му. Всеки треньор трябва да държи на дисциплината, но при Акрапович желанието да има ред е повече, а това е основен компонент, за да има успехи", коментира Динчев.

Той е уверен, че ЦСКА София е най-добре подготвеният физически отбор в България и e готов за предстоящия мач от четвъртия кръг в груповата фаза на Лига Европа срещу Йънг Бойс. Срещата е в четвъртък от 19.55 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна