Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кирил Десподов се връща в игра за Лудогорец срещу Тотнъм

Кирил Десподов (в зелено) се завръща на терена.
Снимка: ПФК Лудогорец

Алекс Сантана и Сисиньо със сигурност отпадат от групата на Лудогорец за мача от Лига Европа срещу Тотнъм в Лондон, но Кирил Десподов ще се завърне на терена, обяви старши треньорът Станислав Генчев. Той добави, че ще се наложи да разчита на много играчи, които са на една или две тренировки с представителния тим.

Генчев каза на Летище "София", че очаква добър мач, въпреки проблемите с коронавируса: "Очакваме да изиграем добър мач. Лошото е, че имахме доста болни футболисти и нарушихме тренировъчния процес. Ще имаме отсъстващи и ни беше трудно да съберем група, но от нас се очаква да се представим добре. Някои ще играят с една тренировка и това е доста трудно, особено срещу толкова добър отбор".

"Алекс Сантана и Сисиньо със сигурност не пътуват с нас и отпадат от групата. Отделно имаме още 12 футболисти, които бяха болни и ще играят с една тренировка. На Десподов това ще му бъде първи мач след дълго отсъствие. И той е на няколко тренировки, но е почти готов и ще трябва да го използваме. И друг път ми се е случвало да имам проблеми, но чак такива, с 14-15 футболисти - не".

Лидерът в класирането на английското първенство Тотнъм ще приеме Лудогорец в мач от група "J" в четвъртък от 22 часа. "Шпорите" водят в група "J" с шест точки, докато българският шампион е с три загуби от три мача.

"Тотнъм е изключително сериозен отбор, а последните им резултати само потвърждават думите ми. Човек обаче трябва да си вярва, защото във футбола няма нищо невъзможно", каза още Генчев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна