Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав Цонев се надява да се върне на терена до 3 месеца

Борислав Цонев с наградата.
Снимка: БГНЕС

Братя Цоневи се надяват до два или три месеца да подновят леки тренировки със съотборниците си в Левски, заяви Борислав, който бе избран за най-добър футболист на месец септември. Двамата скъсаха връзки през есента и едва ли ще се появят на терена през този сезон.

"Чувствам се добре. Минаха два месеца от операцията. В напреднала фаза сме на рехабилитацията. Надявам се до два-три месеца да се включа в отбора. Радвам се, че вече съм здрав и ще мога да ходя на стадиона и да се чувствам като нормален човек. Брат ми също се чувства добре. Заедно сме постоянно. И по време на карантината бяхме заедно. Горе-долу същите неща се отнасят и за него. Изисква се време и всичко е строго индивидуално. Треньорът и докторът ще трябва да преценят кога ще може да вземем участие", коментира Цонев ситуацията около възстановяването си, цитиран от клубния уебсайт.

"Все още не сме говорили със Славиша Стоянович. Само разменихме няколко думи. Не сме говорили за по-специални неща. Надявам се скоро да имаме възможност да го направим. Ние сме играли с Ради два мача. Той вторият дори не успя да си го изиграе. Нормално е нещата да не се получават така, както ние искаме. Очакванията в Левски винаги са за победа. Лошото е, че футболистите не са в оптимално състояние заради коронавируса, но вярвам, че нещата скоро ще се подредят".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна