Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бруно Акрапович: Отиваме да спечелим точки

Бруно Акрапович
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА София Бруно Акрапович заяви, че "червените" ще направят всичко възможно да спечелят точка или три при гостуването на ЧФР Клуж в предпоследния кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Отборът замина тази сутрин за Румъния за двубоя утре. До момента тимът има само една точка в група "А", спечелена при гостуването на Рома и все още не е отбелязал гол в четирите срещи в групата досега.

"Отиваме да покажем най-доброто от себе си и да спечелим точки. Нямам кадрови проблеми, ще мога да разполагам с всички играчи", каза Акрапович преди заминаването за Клуж.

Треньорът разкри, че може да направи промени на един или два поста.

"Отборът изигра доста мачове в последно време и е нормално някои играчи да са изморени. Ще направя промени най-много на един или два поста. Винаги искам да играем с най-доброто, а ако правиш много ротации, трудно се намира най-добрата форма на отбора", коментира Акрапович.

Наставникът на "червените" не се интересува кой ще води съперника в утрешния мач. Както е известно, старши треньорът на румънците Дан Петреску бе уволнен след неубедителните резултати на тима напоследък.

"Нямам информация кой ще води ЧФР Клуж. Това е техен проблем. Искаме да играем нашата игра. Не ми е поставена специална цел за този мач, но аз винаги искам максимума и по всякакъв начин трябва да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Трябва да играем по начина, по който играхме в последния мач", каза още Акрапович.

Все още няма яснота дали нападателят от Камерун Анатол Абанг, който кара проби в тима, ще подпише договор.

"Има футболист на проби при нас, но още не знаем как ще се развият нещата", коментира треньорът на "армейците".

Двубоя ЧФР Клуж - ЦСКА София е в четвъртък от 22:00 часа.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна