Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Том Круз заплашил с уволнение членове на екипа си заради неспазване на Covid мерките

Том Круз
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Том Круз е дал воля на гнева си заради очевидно неспазване на протоколите за безопасност по време на пандемията от страна на екипа на снимачната площадка на филма „Мисията невъзможна 7“ в Лондон. Холивудският актьор дори е заплашил с уволнение членовете на екипа, ако продължават да нарушават правилата, предаде Ройтерс, позовавайки на публикация във в. „Сън“.

В аудиозапис, с който разполага британският таблоид, се чува как Круз - продуцент на филма, крещи на екипа, използвайки на моменти нецензурни думи, заради неспазването на социална дистанция и други правила, позволяващи заснемането на продукции по време на коронавирусната пандемия, уточнява БТА.

Близък до продукцията източник твърди, че записът е автентичен. Представители на Том Круз не са отговорили на молбите за коментар.

„Всяка вечер водя телефонни разговори с ш****и студиа, застрахователни компании, продуценти, тъй като те ни наблюдават и ни използват, за да правим техните филми. Разбирате ли отговорността, която имате? Нека ви разясня нещо. Ако не можете да проявите разум, а аз не мога да се справя с логиката ви, сте уволнени“, казал Круз в гневното си обръщение към екипа.

Холивудският актьор отбелязал също, че изпадналата в затруднено положение филмова индустрия разчита на продукции като „Мисията невъзможна“, за да продължи напред.

В. „Сън“ не уточнява кога е направен записът, но отбелязва, че кинодейците са пристигнали в Лондон в началото на декември.

Седмият филм от поредицата „Мисията невъзможна“ беше една от първите продукции, спрени заради коронавируса още през февруари, когато снимките бяха във Венеция, Италия. Снимачният процес беше подновен през септември.

Филмът „Мисията невъзможна 7“ трябва да излезе на екран през ноември 2021 г.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени