Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гуардиола очаква Агуеро да се завърне скоро

Гуардиола разчита на Агуеро.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че се надява голмайсторът на тима Серхио Агуеро скоро да се завърне в игра и да помогне на "гражданите" в заключителните месеци от сезона.

Заради различни контузии 32-годишният аржентинец има едва три мача като титуляр от началото на сезона, а в момента той е под карантина, след като даде положителна проба за коронавирус.

"През първите три или четири дни на боледуването му беше тежко. Чувстваше се много уморен, но днес се чувства много по-добре. Сега очакваме да даде отрицателна проба и да се завърне при нас, за да видим в какво състояние е. Не мога да кажа кога ще се завърне в игра, но съм оптимист, че от февруари или март той ще им няколко добри месеца до края на сезона. Надявам се да ни помогне със специалните си качества. Затова той е един от най-добрите нападатели, не само в Англия, ами в историята на футбола", коментира Гуардиола.

Тази вечер от 22:15 часа Манчестър Сити гостува на Уест Бромич Албиън в мач от Висшата лига, в който "гражданите" ще търсят седмата си поредна победа в първенството.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени