Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Славиша Стоянович бил готов да напусне Левски

Славиша Стоянович
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че е бил готов да напусне клуба след отпадането на „сините” от Славия за Купата на България. След мача на Овча купел, загубен с 1:2, сърбинът се е сбогувал с футболистите си. На следващият ден обаче наставникът е имал разговор с Наско Сираков и Павел Колев, след който е останал на "Герена".

"След мача със Славия имах разговор с отбора. Нормално е като човек, който носи морална отговорност, казах на футболистите, че съм готов да поема тази отговорност към клуба. Аз мислех, че нещата ще бъдат по-добре и ще стигнем по-напред за Купата. Такава беше ситуацията. На следващия ден имахме разговор с Наско Сираков и Павел Колев и се разбрахме това, което е най-добре за клуба в този момент", каза Славиша Стоянович. Той остана доволен от успеха с 1:0 над Славия за първенство.

"Много важни три точки за нас в този момент, особено след загубата за Купата. Знаехме, че ще бъде труден мач, знаехме и че времето ще бъде трудно. Търпението беше важно. Имахме няколко положения за гол преди това, но имаше и Славия. Много важни три точки за нас в този момент. Имахме няколко положения и за по-ранен гол, но Славия също създаде такива. Имаше напрежение, а и снегът не ни улесни. Радвам се, че вкарахме от статично положение. След паузата за националните отбори програмата ни е много тежка и победата днес ни беше нужна, за да се дистанцираме от преследвачите", каза Славиша Стоянович.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна