Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Как да носим сникърси?

Снимка: obuvki.bg

Днешната мода съчетава някои отминали трендове, които са умело примесени с актуалния градски стил на обличане и смелите решения в съчетаването на дрехите. Тя постоянно претърпява някакви промени, като всяка година се появяват все по-нови и атрактивни линии при облеклата. Дали ще ги следваме, или ще останем в зоната си на комфорт - въпрос на гледна точка и желание за бъдем различни.

Дамските сникърси са сравнителна новост при обувките на платформа, които имат изразено спортен дизайн, който обаче много добре подхожда и на по-елегантни облекла като панталон, класически дънки, пола и рокля. Този вид маратонки не поставят пред нас ограничения в носенето им с всички облекла в гардероба, дори и с по-официалните.

Модерни ли са сникърсите

Противоречивите и двуполюсни модни съчетания са доста популярни през последните 2-3 години. Дамски сникърси и дълга рокля или широки дънки в съчетание с кожено яке и малка чантичка - свободното изразяване на вкусовите предпочитания никога не е било по-възможно от сега, когато нищо не е нито в излишък или твърде в повече.

В онлайн магазин obuvki.bg ще откриете маркови предложения за дамски сникърси, които могат да се открият на култови марки като Guess, Пума, Адидас и др. Предлагат се в зимни и летни модели, могат да бъдат и от естествена кожа или друг вид материал с високо качество. Бели, черни, червени и шарени - подходете творчески и заложете на цветното и изразителното. Сложете край на скучните решения и си позволете някои сладки модни “прегрешения”.

Как се носят

Дамските сникърси могат да се носят буквално с всичко. Подхождат на панталон и дънки, но се комбинират успешно и с по-елегантни дрехи като рокли и поли. Прилягат перфектно на Вашия градски аутфит, който е примесен с шикозно настроение и стилно изпълнение. Удобни, леки и изключително модерни - точно този вид обувки ще Ви направи красиви и уверени. Ако търсите практични насоки за носенето на дамски маратонки от този вид, ето с какво е най-добре да ги комбинирате:

  Спортни долнища и дамски екипи;

  Дънки и панталони;

  Дълги поли и рокли;

  Клин;

  Кожено яке;

  Шлифери.

Дайте шанс на модата да се настани трайно във Вашето всекидневие и заложете на предложенията за сникърси от магазин obuvki.bg. С него ще изглеждате винаги добре!

Какви марки се предлагат в obuvki.bg

Дамските сникърси са нов тренд, който се очертава да запази своите позиции в света на модата за доста дълго време. В obuvki.bg ще ги откриете на марки като Adidas, Guess, Patrizia Pepe и др. Възползвайте се от изгодните цени и купете обувки за пролетта с най-високо качество. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени