Eмисия новини
от 07.00 часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Геннадий Воробьов - гост в DGtech podcast

Какво е SEO oптимизация и защо това е важно за всеки интернет сайт

Бизнесът печели, благодарение на добре оптимизиран уеб сайт

| обновено на 08.04.21 в 19:02
DGtech podcast: Подкаст за дигитален маркетинг на БНР

✔️ Какво е SEO oптимизация и защо е важнa за сайта ни

✔️ Какво е SEM

✔️ Какво е performance маркетинг

✔️ Какво трябва „да хареса" google в сайта ни

✔️ Как помага една дигитална агенция за бизнеса на една компания и как разбира кой бизнес какъв канал има нужда да развива

✔️ Има ли мисия обучителят по дигитален маркетинг и какво трябва да знаят всички, които започват да учат дигитален маркетинг от най-ниското стъпало

✔️ Как да мотивираме екипа си, за да иска да учи постоянно нови неща

Eто къде можете да ни слушате:

Spotify:

Soundcloud: 


  • Google Podcasts
  • Apple Podcasts през iTunes за устройства с iOS операционна система
Геннадий Воробьов представлява Performance marketing агенция, част от една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в Източна Европа, която работи от 2006 г. насам и е с повече от 3000 успешни проекта, 9 офиса в 4 държави и над 250 сертифицирани специалисти.

Агенцията е с фокус върху промотирането на уеб сайтове, онлайн реклама, CRM маркетинг, уеб анализ, usability, App Store Optimization, Big Data SEO, създаване на бранд имидж. Aгенцията му е eжегоден организатор на конференции за дигитален маркетинг в България, Украйна и Казахстан, както и на годишната конференция за онлайн реклама Online Advertising Conference.

Геннадий, заедно с водещи специалисти в екипа му от 7 години преподават в SoftUni: SEO, Google Analytics, онлайн реклама, Project Management. Това е времето, за което могат да бъдат обучени над 8000 студенти, а това от своя страна вдига нивото на целия дигитален бизнес у нас, както ни разказа в този подкаст Геннадий.

Предишните епизоди на DGtech podcast можете да чуете тук.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.