Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хебър и Локомотив (Сф) с реми в Пазарджик

Втора лига
Снимка: Архив

Отборът на Локомотив (София) завърши 1:1 при гостуването на Хебър в Пазарджик. Мачът от 30-ия кръг на Втора лига се развиваше добре за гостите, които поведоха чрез Светослав Диков, но в края изпуснаха победата, след като Тодор Чаворски изравни. 

В началото на срещата избраниците на Николай Митов доминираха, но натискът им не даде резултат. В 14-ата минута Локомотив успя да поведе с първата си сериозна ситуация в мача. Голмайсторът Светослав Диков засече подаване в наказателното поле на Хебър, след като беше изпуснат от съперник - 0:1. 

Малко след това гостите вкараха нов гол чрез Александър Александров, но имаше вдигнат флаг за засада. В 25-ата минута Хебър беше близо до изравняването, но вратарят Цветомир Витков отби шут след разбъркване в наказателното му поле. Последва нов изстрел, който обаче срещна горната греда на вратата на Локомотив. Малко след това Цветелин Тонев от Хебър се оказа на добра позиция в близост до Витков, но не успя да отбележи. 

И през второто полувреме играта беше равностойна, а в 85-ата минута отбраната на Локомотив се пропука и домакините изравниха. Точен за крайното 1:1 беше Тодор Чаворски, който е бивш играч на Локомотив.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна