Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Йомов: Перфектно сме подготвени за финала

Георги Йомов беше избран за №1 у нас за април.
Снимка: БГНЕС

Футболистът на ЦСКА София Георги Йомов бе избран за футболист №1 на месец април. Националът на България говори преди финала за Купата на България срещу Арда на 19 май, сряда

"­­­­­­Гледахме да си избистрим главите веднага след мача с Локомотив. От днес се готвим и мислим за финала, за да направим най-доброто и да донесем купата за цяла "червена" България. Смятам, че сме перфектно подготвени за финала. Това е финал, не трябва да подценяваме мача. Силната страна на Арда е контраатаката. Добре са развили това качество", започна Йомов.

"Този сезон беше доста тежък. Мачовете бяха през три дни, но сме добре подготвени. Смятам, че имаме сили и всичко е в нашите ръце. Това е един доста силен сезон за ЦСКА. Класиране в Европа, ако спечелим купата, мога да кажа, че сезонът е доста добър за нас", добави още той.

."Отборът се промени коренно, след като Любо Пенев дойде в отбора. Всички е премерено и изчислено при него. За мен беше доста лесно да взема решението да дойда в ЦСКА. Уникално бе чувството, след като разбрах, че искат да ме вземат в отбора", призна Георги Йомов.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна