Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Киров: В такива мачове няма фаворити

Николай Киров е сигурен, че отборът му е готов за финала.
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Арда Николай Киров обяви, че отборът му е подготвен добре за финала за Купата на България срещу ЦСКА София утре вечерта.

"Надявам се, че отборът е готов, или поне сме направили всичко възможно, за да е подготвен по най-добрия начин. Арда е един от младите ни клубове във висшия ни ешелон и е хубаво, че още във втората година, в която се състезава в елитната ни група, съумя да стигне до такъв двубой", заяви наставникът.

Киров каза още, че за него в такива мачове няма фаворити и те се печелят от отборите, които са по-концентрирани и дисциплинирани. "Нормално е настроението да е приповдигнато, това се вижда и при състезателите, но сега най-важното нещо преди самия двубой е да съумеем да концентрираме състезателите до максимална степен", подчерта треньорът.

"Имаме доста състезатели в самия отбор, които са печелили този трофей и мисля, че този опит е полезен и може да ни бъде в помощ", заключи Киров. Той увери, че той и асистентите му са анализирали внимателно съперника си и усилията ни са насочени към това да се възползват от слабите им страни и да предотвратят добрите неща, с които разполага ЦСКА. 

"Арда ще има фенове утре, които са доста верни и ще бъдат с нас, абсолютно съм сигурен", уверен е Киров.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна