Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Какви мъжки дрехи са най-актуални за лятото?

2
Снимка: pixabay

Актуалните трендове при мъжките дрехи за сезон пролет-лято 2021 настъпват с разрушителна и всепомитаща сила, за да разчупят всички шаблони и стереотипи. През тази година модната концепция за мъжки дрехи, която световните топ брандове прокламират и демонстрират, е всичко друго, но не и стандартна. От ярки, динамични и дръзки цветови палитри, до нетипични десени - пред погледите ни се завихря истински впечатляващ моден парад, който изповядва идеята за възраждане на модната индустрия с нови надежди и нови вдъхновяващи идеи.

Как да изберете подходящи за сезона мъжки дрехи, следвайки горещите тенденции?

Ако искате да уловите ритъма на летните модни трендове, освежете гардероба си с артикули в ярки или меки пастелни цветове. Заложете на удобни и широки спортно-елегантни панталони, бомбъри и спортни якета със свободна кройка, дънки и дънкови ризи, тениски в свеж, младежки стил. Когато избирате официални и по-елегантни комплекти в няколко части, заложете на монохромни решения с изчистени линии и класически силует. Не забравяйте, че водещ елемент в процеса на търсене на перфектния аутфит трябва да бъде стремежът Ви към комфорт.

Кои ще са топ 10 трендовете при мъжкото облекло през това лято?

В тенденциите при мъжките дрехи за летния сезон ясно се откроява поривът към свобода и удобство, който повечето дизайнери демонстрират. По отношение на цветове и принтове, силните контрасти са красноречиво доказателство за все по-размитите и колебливи граници между традиционно дамските елементи и тези, типични за мъжките облекла. Все по-често флоралните мотиви и ярките розово-червени нюанси се прокрадват или устойчиво присъстват в гардероба на почти всеки мачо. С какво още да обогатите личния си стил, за да постигнете модерна и атрактивна лятна визия:

  Принтове на цветя;

  Моряшки въздишки - бяло или синьо-бяло райе;

  Панталони със свободна кройка;

  Джобовете като основен акцент в ежедневните дрехи;

  Вечната класика - деним;

  Минималистичен поглед върху елегантните облекла;

  Експлозия от ярки цветове - жълто и неоново жълто, оранжево, електриково зелено, ярко червено;

  Нов прочит на обичайните връхни дрехи - бомбъри и оувърсайз палта;

  Карето като винаги актуален патерн;

  Летни елементи в стил бохемски шик.

Защо да пазарувате мъжки дрехи от сайта на Pause Jeans?

В онлайн магазин Pause Jeans ще откриете оригинални и неповторими модни облекла, с които винаги ще бъдете на нивото, демонстрирано от световните колоси в индустрията. Всеки един артикул в нашия сайт е създаден с грижа и вкус и е в пълен унисон с актуалните тенденции. С Pause Jeans имате лукса да сте винаги модерно облечени. Едновременно с това, с нашия бранд се радвате на свободата винаги да отстоявате собствената си специфика и лични виждания за стил.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна