Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Младенов: Ще направим всичко, за да се класираме

Стойчо Младенов
Снимка: Sportal.bg

Отборът на ЦСКА София замина тази сутрин за Латвия, където утре от 17 часа наше време ще играе срещата реванш от турнира Лига на конференциите срещу местния Лиепая. Първата среща завърши 0:0.

Новият старши треньор на "армеийците" Стойчо Младенов говори пред медиите на летището.

"Нормално е да съм променен. Има промяна. Отборът, за съжаление, в два мача съм го гледал. Надявам се бързо да се опознаем. Когато има неправда, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо ниво. Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се промените да са за добро. Време е да правим отбор. Гриша Ганчев се справи успешно с финансирането на клуба. Няма задължения", запомна наставникът.

"Навсякъде съм успявал да получа картбланш. Имам подкрепа и в това отношение съм спокоен. Всичко възможно трябва да се направи, за да се класираме напред. Резки промени не могат да се правят. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна идея.

Знаем силните и слабите страни на Лиепая. Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете трябва да бъдат зарадвани. В подробности няма да изпадаме около назначаването ми. Очаквам Любо да дойде да си вземе довиждане с отбора и тогава ще се видим", добави Стойчо Младенов..
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна