Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пуснаха билетите за квалификацията със Северна Ирландия

Националите (в бели фланелки) приемат Северна Ирландия на 12 октомври.
Снимка: БГНЕС

Билетите за световната квалификация между България и Северна Ирландия на 12 октомври 2021 г. от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски" са в продажба в онлайн платформата iPass и всички офиси на EasyPay в страната.

От БФС призоваха привържениците да се възползват от системата iPass, позволяваща сами да принтират билета си или да го изтеглят на електронно устройство.

Цените на билетите за мача са както следва:

Сектор А – 24 лв.

Сектор В – 18 лв.

Сектори Б и Г – 12 лв.

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (24 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

Предвид епидемологичната обстановка в страната, БФС призовава зрителите да спазват указанията за минимална дистанция помежду си, да носят предпазни маски през цялата продължителност на срещите и да спазват конкретните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или разпоредбите на българските здравни власти, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени