Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Работата при Димитър Маджаров е подходяща за семейни хора

Снимка: Димитър Маджаров-2 ЕООД

Димитър Маджаров-2 ЕООД е фирма, създадена преди тридесет години от Юлия и Димитър Маджарови. Тя стартира като малък бизнес и се превръща в една голяма мечта и цел, единен проект за пловдивското семейство.

Позициите в подобен тип производствени фирми

През годините Димитър Маджаров-2 ЕООД се радва на големи успехи и се превръща в една от най-прогресивните български фирми за производство на продукти от чисто месо, както и на млечни продукти. За фамилията на собственика обаче, заедно с успехите, идват и новите предизвикателства, а именно последователното разрастване на предприятията, съответно и на работния екип. В толкова голяма и напредничава компания нови работни места се появяват постоянно. Търсенето на кадри за позиции като месар или колбасар е нещо неизменно и постоянно нужно за развитието на фирмата.

Подходяща работа за семейни хора

Голяма част от работещите в млечното и месно предприятие са от Пловдив, Пазарджик, Раковски и Стамболийски. Фирмата им предоставя безплатен транспорт. На всички служители се осигурява безплатно изхранване. Празнични бонуси за Коледа и Великден и подаръци за децата са сред останалите начини, по които ръководената от бизнесмена Маджаров фирма помага на хората си. На тези пък, които имат нужда от финансова помощ, предоставя безлихвени кредити.

Работата там се оказва изключително подходяща за семейни хора. Собствениците на бизнеса много добре разбират нуждите на работниците, а самият Маджаров споделя, че вратата на кабинета му е винаги отворена за неговия персонал. Той подхожда с разбиране към нуждите на семейните хора, които са част от екипа, като им дава стриктни, но и гъвкави условия на работа. Компанията помага на своите работници, предлагайки им защитена среда на труд и стабилни работни позиции и доходи.

Занаят и тясна специализация

Хранителните стоки, предлагани от Маджарови, са еталон за автентичен български вкус и качество. Това обаче не е резултат само от новите технологии, с които разполагат предприятията. Истината е, че занаятът във всеки етап от производството на техните продукти е и тайната на вкуса “от едно време”. Работата в производствените предприятия не е сведена само до механизирани процеси, а фамилията дори я описва като занаятчийско изкуство.

Хората, които заемат различни позиции в процеса на работа, са тясно специализирани. Именно отношението и вниманието им към тяхната задача ги прави занаятчии, а продуктите, които създават, носят вкуса на домашно произведено, нещо, което е автентично. Трудът им не остава незабелязан и продуктите на Димитър Маджаров-2 ЕООД са неотменна част от българската традиция, съхранена във времето. 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени