Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Твоят характер и марковите парфюми

Снимка: fragrances.bg

Изборът на любим парфюм може да бъде доста труден, като има значение какво предпочитате, но и в какъв период от живота си се намирате. Ако пък вече имате любим аромат, то със сигурност сте се сблъсквали с проблема, че не винаги оригиналният парфюм мирише по един и същ начин или е с различна дълготрайност. Това обикновено се среща, когато сте закупили продукт от непроверен доставчик. Провереният трябва да гарантира за качеството на всички парфюми и да са готови да ви помогнат при избора на нов или такъв за подарък.

Как да изберете парфюм според характера?

Специалистите от Венера Козметикс препоръчват, ако сте дама, която предпочита стила и по-смелите решения, тогава може би ще ви се харесат по-тежки парфюми с опушени нотки и дъх на лукс. Ако пък сте по-нежна и харесвате семпли дрехи, то вероятно ще ви се харесат повече цветните нотки и тези на леки масла. Характеризирайки се с бохо стил, вероятно ще ви допадне мирисът на по-екстравагантни, но земни аромати, които можете да срещнете и в много масла. Миризмите на ванилия, канела, дори и на някои плодове, често се харесват на дамите, които прекарват повече време вкъщи.

Изборът ви трябва да ви удовлетворява, затова следете настроението си и кога усещате нужда от смяна на парфюма. Това може да бъде сезонно, според настроението, според случая или според това дали е ден или вечер. Важно е да се чувствате комфортно. Носейки аромата със стил и удоволствие той ще изведе на преден план характера ви!

Бъдете смели и експериментирайте с ароматите, не знаете колко може да ви хареса аромат, който в миналото не сте забелязвали. Какво всичко, така и вкусът към ароматите се променя с годините, а по този начин може да намерите точно вашето уханието. Доверете се на собствения си избор и се наслаждавайте на марковите парфюми, които ще ви обгърнат и обогатят. Избрахте ли вашия парфюм?
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна