Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тони Димитрова -за нея хората говорят на рождения й ден!

| обновено на 10.01.22 в 11:11

Тони Димитрова! В навечерието на личния й празник 10 януари, предаването на БНР-Бургас "Гларуси  шамандури" подари на певицата красиви мигове с поздравления на ефирния телефон от слушатели, почитатели, приятели и колеги от музикалния бранш.

"Била съм повече светла, отколкото тъмна, гледала съм да бъда справедлива, макар че моята справедливост се различава от хорската понякога, и оттам стават сблъсъци, но със сигурност има две неща, които са верни за мен- първо, съм верен приятел и второ, съм почтен човек. Безспорно  има музиканти, колеги, за които говоря с възторг. Със сигурност има и такива, които съскат- на които по някакъв начин преча и обясняват своите несполуки с мен", каза  в откровение певицата.

Орлин Горанов: "Тони Димитрова-най-прекрасното същество и част от моето семейство, защото тя е братовчедка на моята съпруга. Чест и приоритет е, че мога да работя с нея, прегръщам я, даже когато съм далече. Нека дълги години да е хубава, усмихната, любяща сърцата и истинска!"

Тони в отговор:  "Орли е чудо, умен интелигентен, а как пее!??Велик!"

Драгомир Драганов отбеляза: "Всеки ден аз се будя с мисълта, че там накъде независимо на колко километри, има едно момиче, което ме обича и аз го обичам. Небето е оловно сиво, но на мен ми е слънчево, защото пред целия свят мога да кажа това. Дори да има  хиляди души, които те аплодират, които ти казват колко си добър и интелигентен, колко си сърдечен, малко са онези, на които истински им пука когато си чорлав, рошав, обиден, огорчен, измамен, предаден, стъпкан, смазан. Ти си моето спасение, Тони!"

Тони добави: "Тази омраза, на която бяхме свидетели последната година  и нещо, човек срещу човека, много ме нарани. Чета и  в мрежите- някой каже нещо, отгоре му се изсипва "чакъл". Трябваше малко да се смирим, да се укротим, а ние ставаме по-зли. Да живеем тук и сега, да си носим новите дрехи, да се обичаме днес и сега!"

За нея отдавна хората говорят-едва ли има бургазлия, който не знае историята за това как машинописката в Община Бургас с голям глас става звезда. Албумите и наградите й ги има надлежно описани в уикипедия, но и преди и сега, за нея най-важна остава обичта на хората към песните й. Посетила е 55 държави, но продължава да твърди, че най-хубавият град е Бургас. 

Празниците на хората са нейните делници, а най-обикновеният делник днес е нейният празник, в който екипът на БНР-Бургас от сърце й желае всичкото щастие на света, който тя огласява с такава лекота и любов! 

Повече чуйте в звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна