Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подкастите на БНР са във Viber

| обновено на 28.01.22 в 11:42
Автор:

Подкастите на Българското национално радио могат да бъдат слушани и в платформата Viber в канала БНР Подкасти. Там ще намерите разнообразно аудио съдържание по много и актуални теми. 

Подкастите "Големите" и "Великите европейци" ще ви разкажат за значимите личности на България и света, а "Попкултура" ще ви отведе по стъпките на ъндърграунда на културния живот. 

Какви е новото в света на бизнеса и финансите? Всяка седмица ще можете да чуете наградения с PR Приз 2021 и 2022 "257 podcast", който дава ценни поведенчески и бизнес съвети, за да правите добро впечатление.

Подкастът "На всяка цена" ви отвежда в света на парите чрез финансови инструменти, пазари, собствен капитал, заеми и банково дело.

За проблемите на пациентите и най-актуалното в сферата на здравеопазването ще научите от подкастите "В центъра на системата" и "Кожа и слънце". Подкастът "В центъра на системата" е отличен през 2023 г.в конкурса "За чиста журналистика Web Report" на интернет портала Dir.bg в категория Подкаст на годината.

Присъединете се към общността БНР Подкасти, за да научавате най-новото в областта на новите технологии. "DGtech podcast" ще ви запознае с добрите практики в маркетинга и дигиталната реклама, а "Черната кутия" ви информира за откритията в сферата на изкуствения интелект.

Какъв ще бъде животът след COVID-19 и с какви проблеми се сблъскват хората ще чуете от подкастите "Следващият ден" и "Трета лента". А всеки нов епизод на "Неразказани истории" и "Младите с име" ще ви запознава с различни хора, които променят света и го правят по-красив. 

Не пропускайте и спортните подкасти "Начален удар" и "Фактор", които представят актуалните новини в тениса и ви срещат с хората, стигнали до своя връх в кариерата, благодарение на спорта.

Присъединете се към общността БНР Подкасти, за да научавате първи за епизодите на подкастите на общественото радио. Всички подкасти на БНР ще намерите и на следните платформи:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна