Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
А1 включва достъп до 5G ULTRA и бонус от 500 000 МВ в новите си планове

2
Снимка: А1 България

Новите мобилни планове на А1 са с фокус върху мрежата от пето поколение 5G ULTRA и достъпът до нея вече е включен във всички тарифи на телекома. Всички планове Unlimited и ONE предлагат достъп до 5G ULTRA за период от пет месеца, докато тези с безкрайни минути и мегабайти Unlimited са с включен достъп до 5G мрежатаза целия период на договора.

Телекомът стимулира клиентите на новите планове да изпробват гигабитовите скорости на 5G ULTRA с допълнителен еднократен бонус, предоставящ цели 500 000 MB на максимална скорост. За да активират своя бонус, потребителите трябва само да имат регистрация в приложението Моят А1, където се намира опцията за активация.

Допълнителните 500 000 МВ могат да се използват в рамките на пет месеца и са включени към всички нови планове от портфолиото. Дългият промоционален период важи и за достъпa до 5G ULTRA за планове ONE, както и за неограничената скорост за сърфиране в интернет за планове Unlimited 39,99 и 49,99. Телекомът дава възможност на клиентите да избират между опцията да активират допълнителните мегабайти на собствения си номер или да ги подарят на друг абонат на А1.

Сред новите планове има четири тарифи ONEс включен различен обем национални минути от 600 до неограничени и мегабайти на максимална скорост в страната от 600 до 20 000. Те се предлагат на цени от 19,99 до 34,99 лева на месец. Плановете с безкрайни минути и мегабайти за клиентите, които не обичат ограниченията, са три и завършват с най-атрактивния от всички Unlimited Ultra, който предлага неограничени национални минути, мегабайти и максимална скорост и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия период на договора.

Новите условия важат както за новите клиенти на телекома, така и за настоящи, които решат да преподпишат своя договор в рамките на промоционалния период до края на февруари 2022 година.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Най-четени