Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ралф Рангник: Нямахме характер

Рангник е разочарован.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не спести критики към своите играчи след равенството 1:1 с Атлетико (Мадрид) в мач от осминафиналите на Шампионската лига. "Червените дяволи" имаха късмет да не загубят на стадион "Уанда Метрополитано" след късен гол на 19-годишния Антони Еланга.

"Не мога да повярвам как играхме през първото полувреме. Нямаше никакъв характер, никаква агресия и затова страдахме. През второто полувреме се представихме по-добре, държахме повече топката и ако имаше още 10 минути дори можеше да спечелим. Трябва да играем по-добре през първите полувремена, бях много разочарован. Не поемахме никакви рискове, бяхме пасивни", коментира Рангник след двубоя.

"Надявам се другите играчи да вземат Еланга за пример. Той се забавлява на терена, сякаш сбъдва мечтата си, играе със страст. Искам да видя това и на другите позиции, не само от Антони и още един-двама. Трябва да играем така на всяка една позиция в мача на "Олд Трафорд", ако искаме да се класираме за четвъртфиналите", допълни временният наставник на Юнайтед.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна