Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Подаръците, които да направите на капризна дама

Снимка: pixabay

Има много дами, които обичат да купуват всичко сами, защото на-добре познават вкуса си. Но какво става, когато искате да я изненадате или пък има повод за празник? Именно в днешната статия ще ви запознаем с няколко идеи, в които ще откриете перфектните подаръци за капризната дама.

Изненадайте любимата с красиви обувки

Ако скоро не сте купували на своята любима жена обувки, може би е време да го направите. За да сте сигурни, че няма да сбъркате се насочете към дамски обувки естествена кожа и се доверете на собствения си вкус за модел.

Изберете такъв, който да бъде по-класически, по този начин ще сте сигурни, че ще се носи и че ще се хареса. Такива модели обикновено са онези, които нямат много детайли, както и не са в нестандартни цветове. Изберете черни или кафяви обувки с лека платформа, добавете няколко шоколада в тях и една бутилка вино.

Изненадайте силната дама с пътуване

Пътуването е страхотен начин да зарадвате любимата дама и да я накарате да се почувства специална. Резервирайте избраното място и просто й кажете да си събере багажа, защото заминавате за тайно място. Уверете се, че избраното място има СПА процедури, басейни или пък се съобразете изцяло с желанията на вашата дама.

Ако има такава възможност попитайте в хотела, дали могат да направят някаква украса, с която да я зарадвате още при влизането в романтичната ви стая. Запишете й релаксиращ масаж за следващия ден и не забравяйте да й направите комплимент.

Изненадайте любимата дама с преживяване

Всеки обича страхотните изненади и особено, ако те са свързани с преживяване. Подобно нещо би било страхотно, защото може да купите два билета за кино или театър и с това да създадете една незабравима вечер. Тези преживявания определено ще се запомнят и ви препоръчваме да заложите на онова, което не сте правили от дълго време или никога.

Отидете на кино, на театър, на опера или оперета. Ако знаете, че харесва определен съвременен художник проверете за негова изложба и я заведете там  с условието да и купите някоя картина.

Изненадвайте любимата дама с повод и без повод. Не забравяйте, че милите думи и комплименти са от огромно значение за всяка любима жена и е важно да не забравяте да й казвате колко е специална. 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна