Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кои са най-слушаните подкасти на БНР за февруари 2022

Автор:

Нови подкасти и разговори по актуални теми – Българското национално радио продължава да развива и надгражда своето аудио съдържание. Ето кои бяха най-слушаните епизоди за отминалия месец.

"DGtech podcast" не спира да дава съвети и полезна информация от сферата на дигиталния маркетинг. Два от епизодите, посветени на онлайн рекламирането, станаха най-слушаните за месец февруари. Ето как да планирате рекламата си, ако бизнесът ви сега стартира и защо е важно да рекламирате:

DGtech podcast - Как се планира дигитална реклама за стартиращ бизнес (гост: Етиен Янев)

DGtech podcast - Защо (и как) да рекламирате бизнеса си в Google (Гост: Богдан Богомилов)


"Тя на трета степен" е най-новият лайфстайл подкаст на Хоризонт. Лилия, Ивелина и Росина поглеждат през калейдоскопа на жените, за да разкажат за всичко шарено и интересно, което ги вълнува - мода, спорт, психология, светски новини, любопитни факти и неочаквани събития. Пилотният епизод ви отвежда в света на модата и намаленията:

Тя на трета степен - Модата в различните й проявления


Подкастът за тенис на БНР "Начален удар" предлага актуални спортни новини и запознава слушателите с нови, а също така и утвърдени спортисти. В един от най-слушаните епизоди за февруари се превърна този, в който гостуват Антъни Иванов и Дария Радулова, които разказват как се съчетават плуването и тенисът. Епизодът с гост младата тенис надежда Денислава Глушкова също се нареди сред най-слушаните:   

Начален удар - Антъни Иванов и Дария Радулова за пресечната точка на плуването с тениса #30

Начален удар - Денислава Глушкова и Биляна Павлова за Австралия и бъдещето #31


Макар и пандемията да отминава и все повече страни да премахват ограничителните мерки, COVID-19 все още е част от живота ни. Затова и първият специализиран подкаст за ваксините на БНР продължава да предлага на слушателите важна и достоверна информация за пандемията и ваксинирането. Слушайте двата епизода, в които гостува вирусологът доц. Велислава Терзиева, за да научите идва ли краят на пандемията и как трябва да се преосмислят мерките в бъдеще: 

COVID ваксините - Доц. Велислава Терзиева: Идва краят на пандемията

COVID ваксините - В бъдеще всички мерки ще подлежат на преосмисляне


Поредицата "Великите европейци" продължава увлекателно да разказва историите на значими личности от Европа и се радва на все по-широка слушателска аудитория. Епизодите за руския композитор Пьотр Чайковски са сред най-слушаните за февруари. Ето защо така и не му достига време да извади от себе си всичката онази музика, която го мъчи и иска да излезе:

Великите европейци - Чайковски - част 1

Великите европейци - Чайковски - част 2


Подкастът за личностно и кариерно развитие на БНР "257 podcast" отново се нарежда сред най-слушаните. Чуйте епизода за февруари, който дава ценни съвети как да преодолеем страха от публичното говорене.  

257 podcast - Да овладеем страха от публично говорене - има начин

Всички подкасти на БНР ще намерите:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени