Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БК Левски картотекира двама чужденци

Йордан Минчев отново ще облече екипа на Левски.
Снимка: БФБ

БК Левски картотекира двама нови чуждестранни баскетболисти, които ще подсилят отбора до края на сезона. Това са Зейн Ноулс и Джош Паркър. Сред картотекираните е и възстановяващият се от контузия Христо Захариев. Очаква се и друг национал да се завърне в редиците на Левски след възстановяването си след операция – Йордан Минчев, който наскоро се раздели с унгарския си клуб.

От мениджърската агенция на на Ноулс Big Management Balkan потвърдиха за трансфера. „Щастливи сме да обявим, че Зейн Ноулс подписа договор с Левски до края на сезона“, съобщиха от агенцията.

30-годишното тежко крило от Бахамските острови за кратко носи екипа на „сините“ през сезон 2019/2020 преди началото на пандемията от коронавирус.

32-годишният американски гард Джош Паркър е бивш играч на Берое от сезон 2017/2018, като за последно бе част от гръцкия Йоникос.

Захариев пък се оперира в края на септември миналата година и все още няма официален мач през настоящия сезон, докато Минчев напусна Орошлани, тъй като също претърпя операция. Контузен лагера на Левски към момента е и още един национал на България – Чавдар Костов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна